Investeren in vastgoed, een goede beslissing?

Twijfel je om te starten met investeren in vastgoed of ben je al een ervaren investeerder? Als nieuwbouw projectontwikkelaar hebben we een breed aanbod aan vastgoed voor elk budget. We bouwen zowel residentieel vastgoed zoals huizen en appartementen als commercieel vastgoed zoals kantoorruimtes, hotels, winkelruimtes en restaurants in harmonie met de omgeving.

Veilig investeren

Gezien het huidige financiële klimaat (dalende rentevoeten, onzekerheid op de financiële markten, economische instabiliteit, …) nemen de redenen om veilig te investeren in vastgoed dagelijks toe.

Voor elk type belegger

Door onze flexibiliteit en ons ruim aanbod legt Vossemeren zich toe op investeringsprojecten voor elk type belegger. Zoek je naar één of meerdere eenheden binnen een groter project of geef je de voorkeur aan een volledig (kleinschaliger) project?

Verhuurdienst

Wil je je vastgoed verhuren? Dan kan je als belegger ook opteren om onze verhuurdienst in te schakelen. Wij zorgen voor de geschikte huurder en de (administratieve) afhandeling terwijl u geniet van uw rendement.

Veilig investeren in vastgoed?

Ons team stelt u verschillende mogelijkheden voor aan de hand van uw persoonlijke situatie.