Withof

Project status

100% Verkocht

Geen panden beschikbaar

Omschrijving

Wonen in Withof is wonen in hartje Kontich. Bij deze karaktervolle architectuur werd functionaliteit hoog in het vaandel gedragen. Er werd een architecturaal geheel  gevormd waarbij iedere woning zijn unieke uitstraling en karakter heeft. Hier wonen mensen in alle comfort en rust die ze verlangen.

Elke woning is optimaal ingepland en ingedeeld. Zo hebben alle bewoners een eigen parkeerkelder onder de woning. Hierdoor kunnen de wagens privatief onder de woning staan en stap je vanuit de wagen rechtstreeks  de woning binnen. Verder is er extra aandacht geschonken aan akoestische waarde binnen in. Alsook dragen  hoog isolerende muren en dakpanelen, een ventilatie system, extra isolerend glas,… bij tot een gereduceerde energie rekening.

Elke rijwoning heeft via een groenzone achteraan toegang tot de tuin. In Withof woon je comfortabel en rustig en geniet je het voordeel van vlotte transportmogelijkheden naar de grootsteden zowel met de wagen als met het openbaar vervoer. Algemeen een is wonen in Withof een perfecte balans tussen functionaliteit en rust.

Witvrouwenveldstraat
Kontich
Belgium

Heeft u een vraag of wenst u meer informatie?