Menen

Dit nieuwe kantorencomplex, gelegen nabij de afrit Menen (A19), is uitermate goed bereikbaar en biedt ruim voldoende parkeergelegenheid voor alle bezoekers. Het hoogste gebouw zal een  gewaardeerd herkenningspunt worden voor de ruimte omgeving en een hotel huisvesten met met alle nodige faciliteiten voor de projectsite. Dit architecturale hoogtepunt wordt stijlvol afgewerkt met uiterst kwalitatieve materialen.

Menen nieuwbouw vastgoed hotel kantoren Vossemeren
Oudenaarde ecologisch appartement huis door vossemeren development

Oudenaarde

Dit unieke concept ligt op de grens van de Vlaamse Ardennen. Het  heeft een perceelgrootte van 21.805 vierkante meter en plaats voor 147 wooneenheden, waarvan 75% appartementen. De gebouwen worden opgetrokken in duurzame materialen met oog voor ecologisch wonen.

Mortsel

Aan de Antwerpse steenweg, in het centrum van Mortsel, werken we aan een modern nieuwbouwproject met een strakke architectuur. Het project zal bestaan uit 30 appartementen met een gemiddelde oppervlakte van 50 vierkante meter met 1 of 2 slaapkamers. De ligging en grootte van de appartementen maken dit project uitermate geschikt als beleggingsvastgoed.

Mortsel Vastgoed nieuwbouw Vossemeren
Antwerpen vastgoed vossemeren

Brederodestraat

Op het Antwerpse Zuid werken we aan een nieuwbouwproject in hedendaagse architectuur met gezellige binnentuin. We bouwen 2 winkelruimtes, 69 appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers en 78 ondergrondse parkeerplaatsen. De Balansstraat en Brederodestraat leggen  een verbinding tussen De Singel en de Amerikalei.

Kortrijk

Rond de bekende Ballegeer-meubelwinkel in Kortrijk starten we binnenkort met de bouw van 66 wooneenheden, waarvan de helft gezinswoningen. Er is veel aandacht voor publiek groen en wandel- en fietspaden met aansluiting op de aanpalende straten.

Kortrijk Ballegeer nieuwbouw vossemeren
Tielt vossemeren projectontwikkelaar antwerpen bouwt nieuwbouw appartementen en huizen te koop

Tielt

Het nieuwbouwproject in Tielt bestaat uit een combinatie van 27 moderne, half-open en gesloten bebouwingen.
De huizen hebben een bewoonbare oppervlakte van gemiddeld 145 vierkante meter, op kavels van circa 3 are met een focus op betaalbaar wonen.

Lier

Dit prestigieuze nieuwbouwproject op een toplocatie in Lier bevat 5 halfopen en energiezuinige gezinswoningen met een strakke, eigentijdse look. Binnen beschik je over verrassend veel ruimte, natuurlijk zonlicht, 3 slaapkamers en 2 badkamers. Parkeerproblemen zal je niet kennen en elk huis van gemiddeld 150 vierkante meter bezit een ruime achtertuin.

Lier nieuwbouw huizen vastgoed vossemeren

Interesse in één van onze nieuwbouwprojecten?
Spring gerust eens binnen.