• Korenhof

  Koornbloemstraat, Antwerp, Belgium

  Vlakbij de A12, doch zeer rustig gelegen, vinden dit prachtige project op meer dan 5.000 m2 met een ondergrondse parkeergarage. Het project bestaat uit 26 appartementen en 11 gekoppelde ééngezinswoningen.

 • Vlinderhof

  Drabstraat, Kontich, Belgium

  Dit project bestaat uit drie woningen en drie appartementen. De drie ruime woningen met grote zuid westen tuin kunnen genieten van een optimale lichtinval, rust en privacy. Hier is de beste troef de locatie. De appartementen kunnen genieten van hun ruime zuid gericht terrassen. Hier is de beste troef het betaalbaar wonen.

 • Withof

  Witvrouwenveldstraat, Kontich, Belgium

  Het project Withof in Kontich bestaat uit 20 woningen met een karaktervolle architectuur, ondergronds hebben we een parkeergarage die elke woning een privatieve parkeergarage met berging bezorgd.

 • Lijsterbol

  Lijsterbolstraat, Kontich, Belgium

  Moderne en betaalbaar wonen in het groen, midden in Kontich, met een architectuur die hedendaags, tijdloos en een lust voor het oog is. Een kleinschalig project wat garant staat voor  rust en waar hun bewoners in harmonie leven met hun omgeving. Dit project bestaat uit zes woningen en zes appartementen.

 • Mussenhoeve

  Mussenhoevelaan, Boechout, Belgium

  Dit prachtige nieuwbouwproject in Pastorijstijl omvat 10 zeer ruime appartementen  met achterliggende garageboxen. Elk appartement beschikt over een tuin of ruim zuid-west georiënteerd terras. De dakappartementen hebben een rechtstreekse toegang tot de lift.

 • Mallekot

  Mallekotstraat, Lier, Belgium

  Het betreft een stijlvolle nieuwe KMO-ontwikkeling met een totale oppervlakte van 4053m², opgedeeld in 13 units, gelegen tussen de Mallekotstraat en de R16 (ring rond Lier). De units zijn allen tussen 220 en 413m² groot en hebben een sectionaalpoort (4mx5,45m) met deuropening naast een grote raampartij voor lichtinval.

 • Moorheide

  Beenhouwerstraat, Puurs, Belgium

  Project “Moorheide” ,gelegen in de rustige Beenhouwerstraat te Breendonk bevindt zich op 200m van de dorpskern en vlakbij openbaar vervoer.
  Het project straalt klassieke doch frisse architectuur uit waardoor het gebouw een tijdloos geheel vormt met de omgeving. De schaal van dit project is tevens een garantie op rustig wonen. HEt project bestaat uit 8 appartementen van 1 tot 3 slaapkamers.

 • Eeckhoven

  Kontich, Belgium

  Het project Eeckhoven te Kontich is ideaal gelegen voor wie dagdagelijks dient te pendelen tussen Antwerpen en Brussel. Vlakbij de N1 vinden we een KMO-ontwikkeling van 13 KMO-units, elke unit heeft een oppervlakte tussen 200m2 en 375m2. In totaal zijn er 38 parkeerplaatsen voorzien.

 • Gouden Driehoek

  Koningin Astridlaan 1, Kontich, Belgium

  Het project is gelegen op de hoek van de Koningin Astridlaan en de Mechelsesteenweg, vlakbij het centrum van Kontich en op vijf minuten van op- en afritten van de E19. Het gebouw bestaat uit 2 ruime kantoren met een onderliggende handelsruimte van ca. 393m2. Het gebouw geniet omwille van zijn ligging van een grote visibiliteit.

 • Satenrozen

  Pierstraat, Kontich, Belgium

  Enkele kenmerken van de KMO-units zijn; vrije hoogte van 6 meter, Polybetonvloer met een draagvermogen van 2,5 ton/m², mogelijkheid tot het inbouwen van kantoorruimten, lichtdoorlatend, elektrische sectionaalpoort, branddetectiesysteem en verwarming in het magazijn voorzien. De KMO-units hebben een oppervlakte vanaf 168m² tot …. Mogelijkheid tot samenvoegen en gebouwd op maat van de klant.

Meubelen Ballegeer nv
Slachthuisstraat
Kortrijk
België

Koornbloemstraat
Antwerp
Belgium

Watermolenstraat
Oudenaarde
Belgium

Antwerpsesteenweg 268
Mortsel
Belgium

Krommebeekstraat 61
8930 Menen
Belgium

Brederodestraat
Antwerp
Belgium

Koornbloemstraat
Antwerp
Belgium

Pierstraat
Kontich
Belgium

Kontich
Belgium

Baron Carolylaan 50
Lier
Belgium