Vossemeren development vastgoed

Wat maakt Vossemeren Development zo uniek?

Als vastgoed ontwikkelaar bouwen we mee aan de steden van morgen en daar zijn we ontzettend trots op! Vossemeren groeit enorm snel, met steeds grotere realisaties tot gevolg. En dat hebben we te danken aan onze unieke aanpak. Noem het ‘the secret sauce’ die ons bedrijf doet groeien.

In dit artikel lichten we een tipje van de sluier.

Samenwerking met gemeente en buurtbewoners

Zodra we een interessante projectgrond ter beschikking hebben, onderzoeken we op welke manier we de site optimaal kunnen bebouwen, in samenwerking met de gemeente en buurtbewoners. Zo weten we graag op welke manier de gemeente zijn grondgebied wil zien ontwikkelen en streven we naar een optimale samenwerking en vlotte communicatie.

Ook buurtbewoners worden tijdig op de hoogte gebracht van concrete beslissingen omtrent de bouwwerken en de implicaties daarvan op hun geliefde buurt. Een prestigieus nieuwbouwproject is vaak een stevige opwaardering waar iedereen mee van geniet, maar buurtbewoners kunnen wat hinder ondervinden tijdens de werken.

Harmonie met de natuur

Om onze ecologische voetafdruk zo laag mogelijk te houden, bouwen we in harmonie met moeder natuur. Zo ook in Oudenaarde, waar een fietssnelweg, elektrische laadpalen, duurzame bouwmaterialen en veel groen de buurt sterk zullen opfleuren.

Grensverleggende architectuur voor extra aantrekkingskracht

Gemeentes werken graag met ons samen door de sterke aantrekkingskracht van onze nieuwbouw projecten. Denk maar aan de opvallende toren in Menen en het bijbehorende kantorencomplex dat zal dienen als een gewaardeerd herkenningspunt voor de West-Vlaamse stad. Bij dit soort projecten hebben we extra oog voor moderne, minimalistische architectuur.

Vastgoed trends

Vastgoed trends volgen we op de voet. Bevolkingsgroei, -samenstelling en vergrijzing hebben allemaal een invloed op hoe we leven en wonen. Ons project in Mortsel is een goed voorbeeld van inspelen op een behoefte naar kleine, kwalitatieve woningen met voldoende parking, niet ver van een kernstad.

Heb je een interessante bouwgrond voor ons of wil je graag investeren in nieuwbouw vastgoed? Contacteer ons dan hier om langs te komen voor een kop koffie en een goed gesprek.

Tags: