Projectontwikkeling doorheen de jaren

Vossemeren werd opgericht in 2000. Onze oorspronkelijke focus lag voornamelijk bij residentiële projectontwikkeling in de zuidrand van Antwerpen.

Door onze sterke groei hebben we onze horizon verruimd en realiseren we projecten over gans België. Naast onze residentiële projecten, waar we vaak een attractieve mix creëren van woningen en appartementen, werken we ook aan nieuwbouwprojecten waar we kantoren, hotel, restaurant en logistiek op een topniveau trachten samen te brengen.

Bij de ontwikkeling van een nieuw project kijken we in de eerste plaats naar hoe dit toekomstige project zich op de best mogelijke manier kan integreren in zijn omgeving. Dit gaat dan niet enkel en alleen over vormgeving, de grootte van het nieuwbouwproject, de inplanting… maar vooral ook over de behoeftes van zijn omgeving. Waar is er nood aan?

Menen vastgoed ontwikkeling appartementen commercieel vastgoed
Vossemeren Oudenaarde projectontwikkelaar nieuwbouw

Op welke manier kunnen wij een win-win situatie creëren voor zowel de buurtbewoners, steden of gemeentes als voor onszelf als ontwikkelaar? Een goede samenwerking tussen architecten, studiebureaus, steden en gemeentes en buurtbewoners is dan ook een absolute must. Overigens staan duurzaam en ecologisch bouwen steeds centraal bij de uitvoering van elk project.

Vossemeren Development profileert zich als een partner voor haar klanten. Een partner die te allen tijde meedenkt met jouw behoeftes.

Of je nu investeerder bent of eindgebruiker, particulier of professional, bij Vossemeren Development zal een team van experts jou begeleiden om een doordachte en uitstekende keuze te maken bij je vastgoed aankoop.

Waar staan we voor?

Projectontwikkelaar Vossemeren Antwerpen: nieuwbouw appartementen huizen te koop

Wij staan voor je klaar

Dieter De Saeger

(CEO)

dieter.desaeger@vossemeren.com

Brent Schepers

Karin Laes

(Juriste)

karin.laes@vossemeren.com

Sabine Bevin

(management assistent)

sabine.bevin@vossemeren.com

Kristof Coeckelbergh

(development manager)

kristof.coeckelbergh@vossemeren.com

Nick Wouters

(Business Developer)

nick.wouters@vossemeren.com

Steve Dom

(project manager)

steve.dom@vossemeren.com

Toon Embrechts

(technical director)

Word jij onze nieuwe collega?
Contacteer ons voor een afspraak!